houtjetouwtje.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Wie is Houtjetouwtje
  • vrouw-37 jaar-getrouwd 
  • volle maan
  • bosmens
  • sprookjes
  • wandelen
  • natuur
  • creatief
  • diepzinnige gesprekken
  • man, familie, vriendinnen en vrienden
CURRENT MOON
Luchtkasteel week 12

De Kinderkamer. Wat een leuke kamer! Zelf bedenken hoe mijn Kinderkamer er nu uit zou zien. Zelf bedenken welke ouders ik uit zou kiezen. Zelf bedenken waar mijn innerlijke kind blij van zou worden. Nadenken over mijn kinderdromen.

Confronterend ook, want mijn allergrootste kinderdroom is nog niet uitgekomen. En al bladerend in mijn notitieboek kom ik tot de ontdekking dat die kinderdroom in diverse hoofdstukken terugkomt. Als verdriet in mijn Traanzaal, als vogels in mijn C.W. Als rode en groene map in mijn Hoofdkantoor. Als visualisatie in mijn Hoofdkantoor. Als stukje zelfbeeld in mijn Kamers ensuite voor Schaamte.
Bijzonder om te bedenken dat één en hetzelfde op zoveel manieren in mijn leven verankerd zit.

Deze week heb ik een collage gemaakt over mijn Kinderkamer. Het is niet met plaatjes van mijn kinderkamer, of mijn gewenste kinderkamer maar meer een verzameling van plaatjes die bij mijn innerlijke kind passen.
Ik heb nagedacht over de personen die boven en onder me in het zevenlaagse stapelbed liggen.
Ik heb mijn ideale ouders gekozen. En die blijken overeen te komen met mijn eigen ouders.
Ik heb nagedacht over kadootjes die ik mezelf zou willen geven, het bed dat ik zou willen, de meubeltjes, de kleuren en geuren, de muziek. Ik geloof dat ik graag in de Efteling zou willen wonen ;-).

 

 Reacties

Wilde roos op 31-03-2013 21:23

Wist je dat in de Efteling alle sprookjesfiguren tot leven komen als de bezoekers weg zijn?! Staat in een suske en wiske!

Ik zou ook graag in de Efteling willen wonen. Heb jij ook al een kasteel of paddenstoel op het oog? Mij mag je zoeken in de droomvlucht! Het ruikt daar altijd zo lekker en zelfs de trollen vind ik gezellig daar!

Houtjetouwtje op 01-04-2013 11:01

Ja dat boek ken ik en ik zou ook wel eens 's nachts door de Efteling willen dwalen. De Droomvlucht vind ik ook erg fijn, vooral daar waar het naar bloemen en appeltjes ruikt. Verder zou ik graag een tuin vol muziek-paddenstoelen hebben.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl